Qui som

dirkylauraDesprés de diversos anys d'experiència dins del món del càtering i l'alta restauració neix GAU Càtering, apostant per presentacions noves, un servei molt cuidat i una posada en escena cosmopolita.

Un equip professional que busca la innovació diària en les seves propostes, exigent en l'elecció de la seva matèria primera per assegurar les millors propietats i sabor en cada plat, és el compromís que tot el nostre equip manté des del primer dia.

La qualitat dels seus productes i respecte al Medi ambient han certificat l'empresa amb la "Q" de Qualitat Turística en destinació, atorgat pel Ministeri d'Indústria, Economia i Comerç i promogut per Turespaña.

GAU Catering compleix amb les normatives sanitàries i de seguretat exigides, i s'ha adaptat a la normativa sanitària establerta per la Direcció general de Salut Pública en matèria d'higiene, traçabilitat i seguretat alimentària (RSIPAC: 26.06157/CAT i RGS: 26.09814/B).

La forma de treballar,la presentació, la manera d'elaborar els plats, la combinació d'elements tradicionals i innovadors i la cura amb què es treballen les receptes és part del secret de la seva cuina.

I els secrets de la cuina, ja se sap, no es revelen, s'experimenten i es gaudeixen! 

 

  

 

Direcció Operativa

dirk-laguna

La Direcció Operativa de l'empresa és a càrrec de Dirk Laguna, nascut a Mourenx, (França) i llicenciat en Filologia Francesa per la Universitat Autònoma de Barcelona. L'any 1999, deixa la cadena hotelera Hilton International per realitzar un màster en "Food & Beverage Management for Competitive Advantage" per la Cornell University, Scholl of Hotel Administration, de NY, USA i posteriorment s'incorpora al departament de Banquets de l'Hotel Arts Barcelona.

Després de diversos anys de treballar i col·laborar amb diverses empreses de càtering i restauració de Barcelona i en els espais més singulars de la ciutat, deixa el seu càrrec com a sotsdirector de la Divisió d'Aliments i Begudes en la cadena Ritz Carlton (Hotel Arts) per crear el seu propi projecte professional: GAU Càtering.

Destaca la seva experiència a liderar equips de més de 200 treballadors i organitzar esdeveniments per les més importants empreses i agències del sector.

 

 

 

Direcció Comercial

La comercialització dels serveis que GAU Càtering ofereix, està dirigida per Laura Novas. Nascuda en Sao Paulo, (Brasil), Laura és Diplomada Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques per la Universitat de Girona i titulada en Direcció Hotelera per l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar. Ha realitzat diversos màsters per desenvolupar les seves habilitats a l'àrea de negocis dins els quals destaquen: "laura-novasMàrqueting Management" & "Negotiation in the Service Industry" tots dos en Cornell University, NY, USA i el Màster en Màrqueting per l'Escola d'Alta Direcció i administració de Barcelona (EADA).

 

Havent treballat per a prestigioses cadenes internacionals tals com Hyatt, Hilton, Ritz Carlton, entre unes altres, destaca la seva àmplia experiència en organització i coordinació d'esdeveniments.

Després de deixar el seu càrrec de Cap de Convencions a l'Hotel Arts Barcelona, on durant 10 anys va estar involucrada en l'organització d'importants actes de rellevància i prestigi nacional i internacional, es va incorporar a l'equip de GAU per impulsar el departament comercial de l'empresa i assessorar als seus clients en l'organització de cada esdeveniment per assegurar-se que siguin únics i memorables.